Általános > TVC Fórum
A TVC Fórumról
(1/1)
Charley:
Sziasztok!
Feltettem ezt a fórum motort, és az alapvetően lényeges beállításait átnéztem. A fórum a szokásosnál lazábbra lett konfigurálva, de bármin módosíthatunk az igényeitek szerint.
Lehetőség van fájlok, képek csatolására itt, ha kellene még hely, akkor megoldjuk. Jelenleg egy csatolmány max 20Mbyte méretű lehet, de ha kevés, növeljük. Nincs korlátozás a fájltípusokra, bármi csatolható.
A regisztrációhoz van egy "Stop Spammer" nevű plugin telepítve, de ez megszokott a fórumokon.
A fórumról naponta mentés készül.
Bárki bármikor kaphat jogot bármihez, amit vállalni tud.
A fő és alkategóriákat ki kell találni, én most csak példaként hoztam létre 1-2 fórum kategóriát. Írjátok ide, hogy mi lenne jó szerintetek.
Ha problémába futnátok, akkor nyugodtan írjatok itt vagy e-mailben.
Charley
Kiss Károly:
Regisztrálva. Ha nem felejtem el csinálok a tvc.hu-ra egy linket. ;D
Atka72:
A privát elüldött üzeneteim nem tudom már visszanézni, vagy csak nem találom?
+ Fórum chat lehetőség jó lenne.
Charley:
Az elküldött privát üzenetek csak akkor maradnak meg nálad is, ha az üzenet küldésekor bejelölted a "Másolat készítése a kimenő üzenetekbe" jelölőnégyzetet. Van lehetőség a profile beállítások között, hogy ez alapértelmezetten be legyen jelölve. Ez a beállítás "Minden privát üzenetről készítsen másolatot a kimenő mappába alapértelmezésként." néven érhető el.
Charley
Atka72:
Köszönöm! Ezt nem tudtam, akkor bejelölöm máris, mert néha jó tudni mit is írtam pontosan.
Navigáció
Teljes verzió megtekintése