Szerző Téma: TVC csatlakozósor takarólemez  (Megtekintve 2651 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Győző

• Newbie
  • *
    • Profil megtekintése
TVC csatlakozósor takarólemez
« Dátum: 2018. Június 14. - 19:18:35 »
Sziasztok!

Lenne valakinek a témabeli tárgya feleslegben? Sajnos az én gépem a takarólemez nélkül került hozzám.

Az is megfelelne, ha kaphatnék egy beméretezett rajzot (lemezvastagság is) és akkor legyártanám, esetleg legyártatnám (akkor jutna másnak is).

Segítetek? Előre is köszi szépen!
« Utoljára szerkesztve: 2018. Június 14. - 19:21:16 írta Győző »

Gvatauk

• Newbie
  • *
    • Profil megtekintése
Re:TVC csatlakozósor takarólemez
« Válasz #1 Dátum: 2018. Június 17. - 16:55:06 »
Szia!

Kétféle takarólemez létezik, az egyiknél a tápcsatlakozó csavarjait is kivágták a takarólemezből, a másiknál "csak" sima négyzet van kivágva.

Sajnos pontos méretet nehéz megadni, mert az eredeti gépeken is nagy a szórás (kb mm pontosságúak a méretek).

Csatolok egy rajzot, de jobban teszed , ha előtte kartonból kivágod és rápróbálod. (na persze az eredetin se központosak a csatlakozók :) )
A hátlap anyaga festett alumínium, kb. 1~1.1 [mm] vastag

Ha nincs csatolmány, vagy hiányzik méret, akkor jelezd.

Győző

• Newbie
  • *
    • Profil megtekintése
« Válasz #2 Dátum: 2018. Június 17. - 23:15:11 »
Szia Gvatauk!

Köszönöm szépen a rajzot és hogy dolgoztál vele! Szép munka! Ez alapján le fogom tudni gyártani.
Pont arra gondoltam, hogy alumínium lemezt lenne jó használni, ha itthon gyártom, mert azt könnyebben tudom forgácsolni.
Kezd alakulni egy újabb TVC példány, hála a segítségeteknek. (Kíváncsi lennék hány darab maradhatott meg belőlük.)

Köszönöm!

vargham

• Newbie
  • *
    • Profil megtekintése
« Válasz #3 Dátum: 2022. November 6. - 05:58:56 »
Nálam éppen három gép van, és mindegyikből ki kellett szedni a takarólemezt a javítás idejére, mert a frissen vásárolt video DIN csatlakozók nem férnek át rajta... A felújítás során majd finoman felbővitem a kivágásokat.