Szoftver > TVC Emulátorok
PCZ80TVC
Atka72:
Most már lehet az emuból nyomtatni a programlistákat fájlba, vagy a PC nyomtatójára is közvetlenül.
A maximális retro hangulathoz a mátrix vagy margaréta nyomtató nyekergését is lehet élvezni ! :)
www.youtube.com/watch?v=B_DO4d9wo4k&feature=youtu.be
Zozosoft:
Ez tetszik!
VaszicsApoca:
Atka72!
Tetszik, de mi van a floppy emulálással, az egérrel, esetleg a VT-DOS-al. Időnként elcsípünk egy-két morzsát, de a weblapodra se teszed fel ezeket. Meg általában külön megoldásként szerepel, nem integrálva együtt. Ne vedd dorgálásnak, csak megemlítettem.
További szép napot!
Zoli
Atka72:
Köszönöm! Sajnos tényleg elég régen volt hivatalos frissítés már. Ez azért van, mert rájöttem alapjaiban kell megreformálnom az emut. Van pár dolog ami még mindíg bugos és nagyon sok idő elment ezek felderítésére. A következő 2.0-ás verzióban reményeim szerint még az idén már benne lesznek ezek is. (nyomtató , fényceruza, saa hang, assembly fordító, 4MB memória bővítő).
Sajnos a floppy emulációt nem sikerült még javítanom. /Bevalllom ez nekem annyira nem is hiányzik, inkább egy SD kártya illesztő jobban érdekelne/
VaszicsApoca:
Pedig, ha menne a floppy, bootolna az UPM-is, mert egy lemez egység minimum kell neki! Hát hajrá!
Várom.
Zoli
Navigáció
[#] Következő oldal
Teljes verzió megtekintése