Szoftver > TVC Emulátorok

javatvc

(1/4) > >>

eszabados:
Sziasztok,

Elkezdtem alakítgatni a Hoffer Gábor javatvc forráskódját. Implementáltam egy hiányzó z80 utasítást, javítottam a képernyő és a billentyűzet kezelésen. Csináltam egy kezdetleges memória mentés/töltés funkciót is. A funkciókat menübe raktam.

Egyelőre berakom ide, elég kicsi, remélem nem gond. Ha valakit érdekelnek a változtatások, a bitbucketen elérhetővé teszem.eszabados:
Fejlődött tovább a javas emu. Lett memóriaterület töltés/mentés, CAS fájlokat is betölti bár ezt még kezdetleges kicsit. Főleg ahhoz kellett, hogy a Teki által közzétett Z80 tesztert be tudjam tölteni. Implementáltam is néhány utasítást egyből :).

A képernyő rajzoláson is javítottam, a skálázás nagyon lassú volt, most már nem eszi a CPU-t.

Egyébként 1.7-es java kell, az ékezetes karakterek beolvasása másként nagyon nehézkes lenne.

Atka72:
Alakul szépen, valóban nem eszi a cpu-t. A basic jól működik,de a játékok nagy része amiket próbáltam sajnos még hibás. A zxdoc se futott le nálam. Az interrupt rendszer valószínűleg még nincs teljesen kész.

VaszicsApoca:
Alakul! Valóban gyors! Úgy látom egyenlőre 32 kbyte-os, mert több program akad ki no memory-al.
Load-ra egyenlőre csak searching-el, a Load cas - file keresés mindig alaphelyzetben "keres" a "Documents and settings" könyvtárban kezdi és egy reset is hiányzik, hogy ne kelljen mindig kilépni, de tényleg alakul!

eszabados:
Sziasztok!

Megcsináltam a load CAS-nál és a BIN fájloknál is, hogy megjegyezze az utoljára használt fájlokat, így kényelmesebb. Lehet most már hideg és meleg reset-et is végrehajtani.

A gép egyébként 64 kb-s lenne, amiről írtál VaszicsApoca, az hiba az emuban. Ha küldesz egy programot, amivel tapasztaltad ezt a hibát, akkor könnyebben meg tudom nézni, mi lehet a gond.

A load nem működik, mert magnó emuláció egyáltalán nincs még, a CAS fájlokból a blokkokat most csak bemásolom a memóriába.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

Teljes verzió megtekintése