Hardver > TVC Fejlesztések

6 csatornás, sztereó hangkártya TVC-hez SAA1099P-vel.

<< < (8/8)

RetroHW:
Én pedig írom az SAAmp-ot, de jól elakadtam benne, mert az orosz kolléga nem kommentelte agyon a player scriptjét.
Önmagát módosítja a kód, és a 2. vagy 3. szám lejátszásánál rosszul inicializál, majd kiakad. Nem tudom behatárolni mit írhat felül vagy mi okozza a gondot, de rajta vagyok...

VaszicsApoca:
Nagyon jó lenne, ha Valaki a bővítő kártyahelyre illeszthető modult alkotna ezzel az SAA1099 chippel, mert így provizórikusan nem "szakembernek" (elektró -műszerész, stb.) kivitelezhetetlen. Az SAAmp program Basic-es és DOS is lenne?

RetroHW:
Pinkarga elvileg készített hozzá panelt, ennek a dokumentációját biztosan közzé teszi majd. Remélem hamar tudok vele találkozni, mert egy kis cserebere keretében én egy kimart nyákhoz, ő pedig egy IC-hez fog jutni :). Nekem sajnos csak a gépbe forrasztott verzióm van. Az SAAmp egy lejátszó lenne az E-trackeres modulkákhoz. Egyelőre csak a BASIC-es megoldást tudom élőben tesztelni. Be fogok szerezni egy SDinterface-t, de jelenleg az anyagiak és a munkabeosztásom rengeteg dologban gátolnak.
Az SAAmp-ot úgy csinálom, hogy képes legyen a memóriabővítést is kezelni, így akár "sokzenés" lejátszási lista is szóba jöhet a jövőben.

Antiemes:
Udvozletem!

A NYAK terv esetleg publikus? Ha igen, akkor elkernem.

RetroHW:
Kis frissítés az SAAmp-hoz: kellett kis idõ míg rájöttem, hogy az U0 végét nem szabad birizgálni, mert a rendszer a programindításnál felülír ezt-azt, amitõl fals adatok keletkeznek  a feltöltött cuccokban. Aljas kis bosszú ez annak aki meg próbálja érteni kedvence lelki világát. Megoldás: modult U1-be 4000H-tól, fordít, betölt, örül, hátradõl. A következõ hasonló szituig... :D

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése