Hardver > TVC Fejlesztések
6 csatornás, sztereó hangkártya TVC-hez SAA1099P-vel.
RetroHW:
Én pedig írom az SAAmp-ot, de jól elakadtam benne, mert az orosz kolléga nem kommentelte agyon a player scriptjét.
Önmagát módosítja a kód, és a 2. vagy 3. szám lejátszásánál rosszul inicializál, majd kiakad. Nem tudom behatárolni mit írhat felül vagy mi okozza a gondot, de rajta vagyok...
VaszicsApoca:
Nagyon jó lenne, ha Valaki a bővítő kártyahelyre illeszthető modult alkotna ezzel az SAA1099 chippel, mert így provizórikusan nem "szakembernek" (elektró -műszerész, stb.) kivitelezhetetlen. Az SAAmp program Basic-es és DOS is lenne?
RetroHW:
Pinkarga elvileg készített hozzá panelt, ennek a dokumentációját biztosan közzé teszi majd. Remélem hamar tudok vele találkozni, mert egy kis cserebere keretében én egy kimart nyákhoz, ő pedig egy IC-hez fog jutni :). Nekem sajnos csak a gépbe forrasztott verzióm van. Az SAAmp egy lejátszó lenne az E-trackeres modulkákhoz. Egyelőre csak a BASIC-es megoldást tudom élőben tesztelni. Be fogok szerezni egy SDinterface-t, de jelenleg az anyagiak és a munkabeosztásom rengeteg dologban gátolnak.
Az SAAmp-ot úgy csinálom, hogy képes legyen a memóriabővítést is kezelni, így akár "sokzenés" lejátszási lista is szóba jöhet a jövőben.
Antiemes:
Udvozletem!
A NYAK terv esetleg publikus? Ha igen, akkor elkernem.
RetroHW:
Kis frissítés az SAAmp-hoz: kellett kis idõ míg rájöttem, hogy az U0 végét nem szabad birizgálni, mert a rendszer a programindításnál felülír ezt-azt, amitõl fals adatok keletkeznek a feltöltött cuccokban. Aljas kis bosszú ez annak aki meg próbálja érteni kedvence lelki világát. Megoldás: modult U1-be 4000H-tól, fordít, betölt, örül, hátradõl. A következõ hasonló szituig... :D
Navigáció
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése